Eğitim Anlayışı

dimanche 21 février 2010
par  karolin

NDS ANAOKULU EĞİTİM ANLAYIŞI

Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimsel özelliklerini geliştirmek ve öğrencilerimizi kendi gelişim hızları içinde desteklemektir. Öğrencilerimizin olumlu bir kendilik değeri geliştirmesine, kendini uygun yollarla ifade etmesine ve kendini gerçekleştirebilmesine, kendiliğinden insiyatif (...)

dimanche 21 février 2010

ANAOKULUMUZDA UYGULANAN PROGRAMLAR

Anaokulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı’nın yenilenen Okul Öncesi Eğitim Programı doğrultusunda ; Gestion Mentale (Zihinsel Yönetim), Psycomotricité, Sorgulamaya Dayalı Eğitim, Matematikte ve Bilimde Büyük Keşifler yaklaşımlarının sentezinden oluşan eklektik bir eğitim (...)

samedi 20 février 2010

EĞİTİM ETKİNLİKLERİMİZ

SERBEST ZAMAN ETKİNLİKLERİ : Öğrencilerimiz bu etkinlik saatinde sınıflarındaki, gelişimsel özelliklerine uygun olarak düzenlenmiş olan eğitici ilgi köşelerinde ’Planla-Yap-Değerlendir’ süreci kapsamında çalışırlar. Bu köşeler ; evcilik köşesi, blok köşesi, fen ve doğa köşesi, müzik köşesi, (...)