Anne-Babalar için Kitap

dimanche 5 mai 2013

YARININ ÇOCUKLARI

Yarının Çocukları : 21. Yüzyılda Mutlu Çocuklar Yetiştirmenin Temel Esasları, siz ve çocuklarınız için yeni bir başlangıç olacaktır. Yeniden başlat düğmesine basabilmeyi ve bu sefer doğru olanı yapmayı hayal edin. Hiçbir mücadele, hiçbir sıkıntı ve en iyisi, hiçbir tahmin yok.
Büyük keşif şudur ki çocukları (...)

lundi 1er avril 2013

ONLAR BENİM KAHRAMANIM

Dikkatli baktığımızda, çevremizin şikayet yarışçılarıyla dolu olduğunu görürüz. Öyle bir yarıştır ki bu, galip geldiğini sananların aslında yaptığı, ne denli güçsüz ve işe yaramaz olduklarını, hem kendilerine hem de çevrelerine kanıtlamaktır.
Elbette şikayet yarışına katılmayanlar da var ; kimsenin dikkatin çekmeyen ve (...)

mardi 5 mars 2013

TELEVİZYONDAN UZAK 365 ETKİNLİK

Bu kitapla ; çocuklarınızla hem zamanınızı üretkenliğe dönüştürecek hem de evde her gün kullandığınız birçok malzeme ile oyunlar ve oyuncaklar yapabilecek ve en önemlisi sevgi ortamında yetişen, sevgiyi tanıyan çocuklara sahip olacaksınız.
Bizim evimiz televizyondan oldukça uzak. Çocuklarımız bu kitaptaki (...)

mercredi 6 février 2013

Ana-Babalık : Kuram ve Araştırma

"Ana Babalık : Kuram ve Araştırma" kitabı, anaokulumuzun uzman gelişim psikoloğu Gökçe Bilici’nin de içinde bulunduğu yirmi iki araştırmacının katkı yaptığı on dört bölümden oluşmaktadır. Kitap, ana babalık konusundaki ulusal ve uluslararası çalışmaları, kuram ve güncel araştırma bulgularını kapsamlı şekilde ele (...)

mardi 22 janvier 2013

BEN KİMİM ?

Ben kimim ? Neden buradayız ? Amacımız nedir ? Neden acı çekiyoruz ? Neden bazı kişiler iyi şansla kutsanmışken, kimilerinin kaderine şanssızlık ve sefillik çekmek yazılmış ? Kaderimiz nedir ? Kişi hayatta huzuru nasıl bulabilir ?
“BEN KİMİM, bilincimizin en uzak köşelerine giden muhteşem bir keşif yolculuğu.” (...)