Aralık Ayı Etkinliklerimiz

mercredi 29 décembre 2010
par  arşiv, azbiye, esray, gokce, tanya

Yeni yıl dilekleri ve istekleri

PS Ayşenaz POLAT : Mor yıldızlar olmasını isterdim. Eren HILL : Arabaya binip Afrika’ya gitmek isterdim.
Ece ÇOŞKUN : İnsanları sevdiğimi söylemek isterdim.
Doruk ÖZKAN : Güzel bir oyuncak olmasını isterdim. Eda DOMANİÇ : Çam ağacı olmasının isterdim.
Alex TEKİR : Miki Fare olmak isterdim. Can (...)

mercredi 29 décembre 2010
par  esray

"Geri dönüştür, geleceği değiştir"

Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüğünden çevre mühendisi Aslı AKIN 17 Aralık Cuma günü okulumuza misafir oldu.
Aslı Hanım her yaş çocuklarına çevremiz hakkında bilgi vererek sohbet etti. Onlara çevremizi nelerin kirletip zarar verdiğini, çevremizi nasıl korumamız gerektiği hakkında yollar gösterdi. Çöpe attığımız (...)

mardi 28 décembre 2010
par  azbiye

Portfolyo Sunum Günü