mercredi 15 avril 2015
par  seren

ÇOCUKLAR İLKOKULA HAZIR MI ?

Rehberlik Servisi’nin 3. Veli Paylaşım Günleri kapsamında düzenlediği "İlkokula Başlarken" konulu seminerimiz, 21 Nisan 2015 Salı günü Saat 15:00 ’de anaokulu binamızda yapılacaktır.
Seminer duyuru afişini ekteki dosyada bulabilirsiniz.

jeudi 26 février 2015
par  seren

Atölye Çalışmalarımız

Uzm. Psk. Dan. Derya Utku ile "Çocuğun Dili : Oyun" konulu atölye çalışmamızın ikinci bölümünü tamamladık. İlk atölyede çocuklarla oyun oymama becerileri hakkında temel bilgiler edinen velilerimiz, bu atölyede hem uygulamalarını paylaşma hem de sorularını sorma fırsatı (...)