Ekim Ayı Etkinliklerimiz

mercredi 3 novembre 2010
par  azbiye

Müzik Kulübü

Müziğin temel eğitimindeki ilk amaç, çocukta müzik sevgisini uyandırmak, hayal dünyasında müzik imgesini geliştirmek, ritim duygusunu ve kulak duyarlılığını kesinleştirmektir.
Müzik insanlık tarihinin en eski çağlarından beri hem çok etkili bir eğitim aracı hem de çok önemli bir eğitim alanıdır. (...)

mardi 2 novembre 2010
par  gokce

Maskelerle Duygular

Zaman zaman duygularımızı ifade etmek için yüz mimiklerimizi kullanırız.
Mesela güleriz, ince bir espriyle kahkahalarımıza engel olamadan. Bazen üzülürüz,
mutlu oluruz, başarmanın, ulaşmanın, yaşamanın verdiği heyecanla.
Korkarız da aynı zamanda, yalnız kaldığımızı hissettiğimiz anlarda. Bu duyguları daha iyi (...)

mardi 2 novembre 2010

Biz ATATÜRK’ün Çocuklarıyız

Hafta boyunca Atatürk ve Cumhuriyet konusunu işledik. Evden getirdiğimiz resimler ve bayraklarla bir Atatürk köşesi oluşturduk. Atatürk ve Cumhuriyet hakkında bildiklerimizi kullanarak bir kavram haritası yaptık. Her birimiz kendi Atatürk albümümüzü oluşturduk ve son olarak "Atatürk’ü görsem ona derdim (...)

jeudi 28 octobre 2010

CUMHURİYETİMİZİN 87.YILI KUTLU OLSUN

NDS Anaoklu olarak 29 Ekim Haftası içinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katkılarıyla hazırlamış olduğumuz her sınıfa ait Atataürk Köşesi sınıflarımızı şenlendirdi.

lundi 25 octobre 2010

Genel Sağlık Kontrolü

Genel sağlık kontrolümüz için okulumuza gelen lise okul doktorumuz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Berşan Aytaç çocuklarımzın genel muayenesini yaptı. Böylelikle tüm okul genel kontrolden geçmiş olduk.