Kasım Ayı Etkinliklerimiz

jeudi 2 décembre 2010
par  tanya

Farklı Bir Lezzet Cezerye

Bugün GSA sınıfı öğrencilerimiz ile cezerye yaptık. Çok keyifli vakit geçirdik. Yaptığımız cezeryeleri ikindi kahvaltısında afiyetle yedik.

jeudi 2 décembre 2010
par  esray

PS öğrencileri sınıf ziyaretinde

Bugün GSB sınıfını ziyaret edip onlarla birlikte bir aktivite yaptık. Önce "Şarkıcı Gukki" isimli hikayeyi okuduk. Parmak boyaları ile baskılar yaptık. Gözlerini, ayaklarını ve kuyruklarını da tamamlayınca kahramanlarımız "Karga Gukki" ve "Minik Kurbağalar" bizimleydi.
Büyük sınıf ziyareti bizler için güzel (...)

Sanat Etkinliği "le coq"

Sanat teması çerçevesinde sanat dallarının neler olduğunu öğrendik ve dünyaca ünlü ressamların bazı eserlerini inceledik. Biz de okulumuzdaki diğer öğrenciler için bir sergi açmaya karar verdik. Aynı zamanda usta bir seramikçi, heykeltıraş ve gravür sanatçısı olan Joan Miró’nun "Le Coq" adlı eserini mozaik (...)

par  tanya

Yuz İfadelerimiz

Kulüp çalişmalarımızdan drama kulübümüzde yüz ifadelerini içeren oyunumuzu oynadık.
Drama öğretmenimiz "mimiklerin" suratımızın aldiği ifadeler anlamina geldiğini bize açikladi. Sırayla mutlu, mutsuz, kızgın ifadelerini çocuklar tahtaya çizerek gösterdiler. Farklı yüz ifadelerini yaparken mimikleri kullanarak bir (...)

par  azbiye

Aysel Gürmen ile Söyleşi

Çocuk kitapları yazarı Sayın Aysel GÜRMEN, okulumuza gelip, bizlere bir kitabın serüvenini anlattı. Kitapların nasıl yazıldığını, hangi aşamalardan geçerek bizlere ulaştığını kendi çektiği fotoğraflarla ve tatlı anlatımıyla bizlerle paylaştı.
Daha sonra sorularımızı yanıtladı ve kitaplarımızı bizim için (...)