Haziran Ayı Etkinlikleri

jeudi 1er juillet 2010

Okul Kapanış Töreni

HazırlıkA ve B sınıfı öğrencilerimizi son kez uğurladık. 6 Yaş grubu öğrencilerimizin yuvadan uçma zamanları, tıpkı onları simgeleyen balonları uçurdukları gibi. Son kez ama son kez sımsıkı sarıldık birbirimize sanki hiç ayrılmayacak gibi. Onlarla geçirdiğimiz güzel zamanlar film şeridi gibi buğulu gözlerimizin (...)

jeudi 1er juillet 2010
par  gokce

Hayvan Sevgisi

3-4 Yaş grubu öğrencilerimizden Efe Kahraman ÇELİKEL’in annesi, velimiz Didem ÇELİKEL sınıfımıza gelerek bize "Veterinerde" adlı kitabı okudu. Farklı bir tasarımda düzenlenmiş kitap sayfaları çocuklarımızın ilgisini çekti. Ayrıca bütün çocukların çok hoşuna gidecek bir sürpriz yaparak "Bigel :)" isimli köpeğini (...)

jeudi 24 juin 2010
par  gokce

Resim Sergisi

Notre Dame de Sion lise binamızda düzenlediğimiz sergide, öğrencilerimizin yıl içerisinde büyük emek vererek yaptıkları sanatsal çalışmaları sergiledik.

vendredi 18 juin 2010

Velimiz Leda Ersoy ile Seramik Atölyesi

Aile katılımlı projeler kapsamında velimiz Leda ERSOY ile seramik atölyesinde, el izlerimizi çıkardık. 20 Haziran Pazar günü Babalar Günü için küçük bir sürpriz hazırlamış olduk. Velimiz Leda ERSOY’a teşekkür ederiz. Bu vesileyle tüm babalarımızın "BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN" :)
NDS (...)

vendredi 18 juin 2010

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler

GS.A HazırlıkA sınıfı öğrencilerimiz ’’Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’’ oyununu diğer sınıflardaki arkadaşlarına sundular ve beraber eğlenceli dakikalar geçirdiler.