Mayıs Ayı Etkinlikleri

mercredi 2 juin 2010

Kum Boyama Atölyesi

Velilerimizden Dilek İŞBAŞARAN ve Şehristan ATAKER’in birlikte organize ettikleri kum boyama atölyesi kapsamında çok renkli bir etkinlik gerçekleştirdik. Rengarenk kumların kullanıldığı bu etkinlikte, çocuklar seçtikleri resimleri istedikleri renkte kumları kullanarak özgürce (...)

lundi 31 mai 2010

Visite de Madame Linda Yanbak

Le Jeudi 27 Mai, Mme Linda Yanbak, la maman de Burak, est venue dans la matinée rendre une petite visite à la Petite Section. Elle nous a apporté deux petites poésies qui s’appelaient "Leçon de français" et "Le chat et le soleil". Après la séance de lecture, nous avons joué à un jeu ; le but de ce jeu (...)

lundi 31 mai 2010
par  gokce

Doğuş Power Center Gezisi

Aile katılımlı projeler kapsamında velimiz Koray İŞBAŞARAN’ın organize ettiği Doğuş Power Center Gezisi’nde keyifli dakikalar geçirdik.
Kral TV ve NTV stüdyolarına misafir olup İletişim ve Haberleşme konusu ile ilgili olarak televizyon ve radyo yayınlarının nasıl yapıldığına tanık olduk.
Bu gezimiz vesilesiyle (...)

mardi 25 mai 2010

Florya Atatürk Deniz Köşkü Gezisi

Büyük grup öğrencilerimizle beraber Atatürk’ümüzün hastalandığı dönemde yapılmış olan Florya Deniz Köşküne gittik. Atatürk’ün yaz aylarında yaşadığı köşkü ve Atamız’a ait eşyaları görme fırsatını bulduk.Kumsalda koştuk ve midye kabuklarını topladık.

mardi 25 mai 2010

Yarışma Günü

Büyük grup öğrencilerimizle beraber birbirinden eğlenceli ve güzel yarışmalarla dopdolu bir günü paylaştık. Öğrencilerimiz hulahop kapma, kaşıkta top taşıma, süt içme, top toplama, çuval yarışı, halat çekme gibi oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdik ve bahçede kahvaltı ederek temiz havanın tadını (...)