Nisan Ayı Etkinlikleri

lundi 10 mai 2010

Bilin Bakalım Ben Hangi Hayvanım ?

4 yaş gurubu velilerimizden Yeliz Korur bizlere çok sevimli penguenler yaptırdı. Kumaş parçası kullanılarak yapılan bu etkinliğin sonunda minik sevimli penguenlerimizle oynamak çok eğlenceliydi.

lundi 3 mai 2010

Dans Atölyesi

Okulmuzun bu ayki atölye eğitmenlerimizden Gizem Erdem ile dans atölyesi etkinliğimizi gerçekleştirdik. Temel ısınma harekteleri ile başlayan aktivite, dans ederek ismini söyleme ve "meyve tabağı" isimli drama etkinliği ile devam etti. Farklı meyveler olup, dans ederek meyve tabağının içine girmek çok (...)

lundi 3 mai 2010