Şubat Ayı Etkinlikleri

mardi 16 mars 2010

Şişli Bilim Merkezine Gezi

"Dünyamız ve Uzay" konusu kapsamında Şişli Bilim Merkezi’ne gezi düzenledik.
Antarktika’ da yapılan bilimsel araştırmalara ve küresel ısınmaya dikkat etmek amacıyla büyüleyici Antarktika yolculuğuna çıktık. Öğrencilerimiz "Bilim ve Drama" isimli atölye çalışmasına katılarak öğrenmiş oldukları bilgileri (...)

mardi 23 février 2010

Tiyatro oyunu Prens ile Denizkızı

Bu ayki tiyatro etkinliğimiz kapsamında gittiğimiz Sarıyer Sanat Tiyatrosu’nun "Prens ile Denizkızı" oyununu ilgi ile izledik. Çocuklarımız çok keyifli dakikalar geçirdi.

mardi 23 février 2010

Buzuki Orhan ile Ritim Atölyesi

Velimiz Buzuki Orhan bizleri, buzuki ve buzuki ailesi ile tanıştırdı. Farklı ritim aletleri kullanarak mini orkestramızı kurduk ve eğlenceli ritim çalışmaları yaptık. Bizlere keyifli ve ritim dolu bir gün geçirttiği için kendisine teşekkür (...)

jeudi 11 février 2010

Çıplak Ayaklar Kumpanyası ile Dans Atölyesi

Çıplak Ayaklar Kumpanyası üyelerinden Maral Ceranoğlu, Duygu Güngör ve Mihran Tomasyan’ın katılımı ile gerçekleştirilen dans atölyesinde çok eğlenceli vakit geçirdik.