Mart Ayı Etkinlikleri

jeudi 1er avril 2010

Visite de la PS a la MS

Pendant cette visite, les petites et moyennes sections ont échangé leurs petits cadeaux : Les petits ont offert leurs sachets de Lokoum et les moyens ont donné leurs dessins. Enfin, ils ont tous chanté ensemble la chanson des « Petits poissons (...)

Klarnet Ustası Hande Menekşe ile Müzik Atölyesi

Klarnet ustası Hande Menekşe okulumuzu ziyaret ederek bize bol ritimli anlar yaşattı. Önce çocuklara klarneti tanıttı, bölümlerini göstererek, özelliklerini, nasıl çalındığını öğrencilerimize anlattı. Öğrencilerimiz müzisyenler proje çalışmasını yaptıkları için Hande Hanım onlara klarnette çeşitli klasik eserler (...)

Çim Adamlarımız =D

Çalışmayı bitirdiğimiz andan itibaren, çocukların her sabah gelir gelmez "Öğretmenim çim adamıma bakabilir miyim ?" dedikleri, hergün heyecanla suladığımız ve çimlerinin çıkacağı günü dört gözle beklediğimiz, sınıfımızın baş köşe konukları çim adamlarımız huzurlarınızda... (...)

Proje Etkinliğimiz "Doğa"

Mart ayının "Doğamız" ünitesi kapsamında, 4 yaş gurubu proje çalışmamızı tamamladık. Nasıl mı oldu ? İşte resimleri...

Çılgın Terlikler

4 yaş grubu öğrencileri, aile katılımı ile gerçekleşen "Baştan Yarat" etkinliği kapsamında kendilerine ait herhangi bir terliği yeniden tasarladılar. Çocuklar, terliklerini giyip okulda dolaşmaktan büyük heyecan duydular. İşte renkli ve yaratıcı terliklerimizin (...)