Genel Anonslar

Alt kategoriler için tıklayınız

Pazartesi 12 Aralık 2016

Resim yarışmasında ödül kazandık

GS Sınıf öğrencilerimiz Fevziye Mekteplerinin hazırladığı ’’Yeni Yıl ile İgili Beklentiler’’ konulu 11.Resim Yarışmasına katılmıştır.
Aşağıda isimleri belirtilen öğrencilerimiz mansiyon ödülüne 408 kişi arasından hak kazanmıştır.
Ahmet Doruk GÜL
Poyraz Mustafa ÖZTÜRK
Tarık Aras ÇALIK
Öğrencilerimizi tebrik eder (...)

Salı 11 Ekim 2016

BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı başında yaptığımız başvuru ile Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşulları projesine katıldık.
Gördüğümüz denetim sonucunda da "BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI" almaya hak kazandık. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmaktan mutluluk (...)

mardi 29 avril 2014

Resim Yarışması Ödülü

Nisan’ın ilk haftasında Anaokulu yaş grubunu da kapsayan FMV Özel Ayazağa Işık Okullarını organizasyonu olan resim yarışmasına katıldık. Öğrencilerimizden, Alya VEFKİOĞLU, Nil TANLAK, Derin Deniz GİRGİN, Defne ERDOĞAN mansiyon ödülü, Melis BERBEROĞLU başarı ödülleri almıştır. Öğrencilerimizi en içten (...)