Okul Aile Birliği

Perşembe 12 Kasım 2015
yazan  seren

Okul Aile Birliği Kahvaltımız Çok Eğlenceliydi

Okul Aile Birliği’nin 1.dönem için organize ettiği brunch sonrasında gelen palyaçolar ile çocuklarımız çok eğlendi. Ekli dosyada fotoğrafları görebilirsiniz.
Emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederiz.

mercredi 20 novembre 2013

Koruncuk Vakfı

Okul Aile Birliğimiz her sene,ailesi olmayan veya terk edilmiş, ailesi olsa da kişisel tehdit altında olan, ihmale veya istismara uğramış savunmasız çocuklara kucak açan Koruncuk Vakfı’na destek vermektedir. Konucuk Vakfı’nın 2.Koruncuk Haftası kapsamında 26 Kasım Salı günü düzenledikleri davetiye ve (...)

jeudi 3 octobre 2013

Okul Aile Birliği Toplantısı

1 Ekim Salı günü gerçekleşen Okul Aile Birliği toplantısında, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim döneminde görev yapmak üzere Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri seçilmiştir.
Okul Aile Birliği Başkanı
Romi EMİRHAN ÜTÜCÜ
Üyeler
Yasemin Banu BURCU
Melis DEĞERLİ
Elif ARI
Yazman
Tijen (...)

mardi 23 octobre 2012

Okul Aile Birliği Kahvaltı Organizasyonu

NDS Anaokulu Okul Aile Birliği organizasyonu olan 4 Kasım Pazar günü yapılacak okul kahvaltımızda siz sevgili velilerimizi ve öğrencilerimizi görmekten mutluluk duyacağız.
Katılım sayısının netleşmesi için 31 Ekim Çarşamba gününe kadar iletişim defterine yazılarak sınıf öğretmenine bildirilmesini rica ederiz. (...)

mardi 16 octobre 2012

Okul Aile Birliği Toplantısı - Bilgilendirme

2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Asil ve Yedek üyeleri bugün yapılan oylama ve değerlendirme sonucunda belirlenmiştir.
Okul Aile Birliği Başkanı
Najda UÇAR