Salı 5 Ocak 2016
yazan  vuslat

Güven Zinciri Oluşturuyoruz

Aile Katılımı Etkinliklerimiz kapsamında, arkadaşımız Alara’nın annesi Didem Hanım’ı sınıfımızda misafir ettik. Yönetici mesleğinin yanı sıra yaşam koçluğu da yapan Didem Hanım, bizlerle birlikte çok kıymetli bir çalışma yaptı. Önceliklere birbirimizin en beğendiğimiz yönlerimizi söyledik. Ardından üçlü gruplara (...)

Salı 5 Ocak 2016
yazan  vuslat

Farklı Tekniklerle Rakam Çalışması Yapıyoruz

Hepimizin bildiği 0’dan 9’a kadar olan rakamların doğru yazılışını, sınıfımızda yaptığımız farklı tekniklerle yeniden çalışma fırsatı bulduk. Yaptığımız çalışmalarda rakamların yazımında yaşadığımız sorunları düzelttik. Bazen oyun hamurları, bazen kil, bazen de renkli elektrik bantları kullandık. Üç boyutlu çalışmaların (...)

Çarşamba 30 Aralık 2015
yazan  gamze

POP SINIFI HERKESE MUTLU YILLAR DİLİYOR...

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Pop Sınıfı olarak yeni yıl dileklerimizi bildirmek için ailemize kart hazırladık. Öğretmenimizin önceden hazırladığı yeni yıl kartının içine fon kartonundan hazırladığımız kartı yapıştırdık. Sonra da kartımızın ön kısmını desenli el işi kağıtlarından kesilen üçgenleri kullanarak çam (...)

mardi 3 novembre 2015
yazan  esray, gokce, meric, seday

Atatürk kimdir ?

GSA :
Mira KAYA : Bize seçim yaptıran kişi.
Doruk Alp AYDIN : Bizi savaşlardan kurtaran kişi.
Duru ATILA : Bizi düşmanlardan kurtaran kişi.
Can UZUNLAR : Atatürk Cumhuriyeti veren kişidir.
Lusaper Olivia TEKER : En büyük komutan.
Alp ATILA : Bize Cumhuriyeti veren kişidir.
Yasmin ERÇALIŞKAN : Bize (...)

Cuma 23 Ekim 2015
yazan  seda

Atatürk’ü Anıyoruz