mercredi 1er octobre 2014
par  esray

Ben Kimim ?

GS-A ve GS-B Sınıfları olarak Ben Kimim ? konumuz doğrultusunda bir çalışma yaptık.Öncelikle herkes kendini arkadaşlarına tanıttı. Göz ve saç rengini cinsiyetlerimizi ve fiziksel tüm özelliklerimizi anlattık. Ardından bir sayfada hazırlanmış olan göz , ağız , burun ve kulaklarımızı boyadık ve kestik. A4 (...)

vendredi 26 septembre 2014
par  gokce

Kalem Kutusu

Bu hafta GSA ve GSB sınıfı olarak okulum temalı konumuz kapsamında sanat dersimizde renkli kartonları katlayarak kalem kutuları yaptık. Kalem kutumuzun içinde neler bulunduğunu inceledik ve boyadığımız materyalleri içerisine ekledikten sonra çalışmamızı (...)

mercredi 24 septembre 2014
par  esray, gokce, jbid, vuslat

GÜZEL BİR YILA MERHABA DEDİK !

Biz GSler ; bu hafta okula merhaba dedik. Her birimiz kendi sınıfımızı bularak başladık işe ! Pope ve Elmerler olarak önce ayrı ayrı sınıflarımızda oynadık ve sınıflarımızı tanıdık. Daha sonra sınıfımızın maskotunu boyayıp güzelce kestik ve çubuklara takıp birer çomak kukla yaptık. Kuklalardan sonra sıra geldi (...)

lundi 10 mars 2014
par  gokce

Karton Tabaklardan Kutup Ayısı