yazan  vuslat

Ellerini Kullanmadan Çemberin İçerisinden Nasıl Geçebilirsin?

’’Ellerinizi kullanmadan bir çemberin içerisinden geçebilir misiniz?’’
Bu sorunun cevabını sınıfımızda yaptığımız psikomotrisite etkinliğimizde öğrendik. Öncelikle cevaplar üreterek başladık. Ürettiğimiz cevapları denedik. Daha sonra dört kişilik gruplara ayrılarak, her birimiz çemberin içinden geçmeye çalıştık. (...)

Çocuk Yogası Yapıyoruz

Aile Katılımı Etkinliklerimiz kapsamında, arkadaşımız Lavin’in annesi Ayça Hanım sınıfımıza misafir oldu. Ayça Hanım’dan ’Çocuk Yogası’ hakkında bilgi aldık ve birlikte yoga yaptık. Önce vücudumuzu ısıtarak etkinliğimize başladık. Özellikle hayvan taklitlerine dayalı vücut pozisyonları almak çok eğlenceliydi. Ayça (...)

Doğru Kalem Tutmayı Öğreniyoruz

Okuma yazmaya hazırlık etkinliklerimiz içerisinde ’Doğru Kalem Tutma’ davranışı ile ilgili çalışmalarımızı yaptık. Önceden yanlış edinilmiş kalem tutuş şekillerini düzeltmeye çalıştık. Sizler de evlerinizde çocuklarınızın kalem tutuşlarını düzelterek, çocuğunuzun bu davranışı kazanmasına destek (...)

yazan  vuslat

Sınıfımızın Tatlı Misafiri; MAYLO!

Aile katılımı etkinliklerimiz kapsamında, arkadaşımız Nehir’in babası bizimle birlikte oldu. Güven Bey evlerinde birlikte yaşadıkları köpekleri Maylo’yu da sınıfımıza getirerek bizlere, evde köpek bakımı ile ilgili bilgiler verdi. Maylo ile tanışmak ve onunla vakit geçirmek bizleri çok mutlu etti. Güven Bey’e ve (...)

Trafik Kurallarını Öğreniyoruz

Aile Katılımı Etkinliklerimiz kapsamında, arkadaşımız Derin’in babası Erkan Bey’i sınıfımızda misafir ettik. Erkan Bey bizlere ’Trafikte Uyulması Gereken Kuralları’ anlattı. Erkan Bey’in hazırladığı interaktif sunum ile trafikte yaşayabileceğimiz durumları canlandırma fırsatı bulduk. Erkan Bey’e vakit ayırıp (...)