Ocak Ayı Etkinliklerimiz

SAĞLIKLI YAŞAM

MS-A sınıfında aile katılımı etkinliği için sınıfımız öğrencilerinden Lina AYDIN’ ın annesi Çağrı Hanım’ı sınıfımızda misafir ettik. Bizlere maket üzerinden organlarımızın yerini gösterip sonrasında da sağlıklı yiyecekler hakkında bilgi verdi. Bu güzel etkinlik için Çağrı Hanım’a çok teşekkür (...)

NEFİS PİZZA

MS-A sınıfında aile katılım etkinlikleri devam ediyor, sınıfımız öğrencilerinden Sofia Ada’nın annesi Eylem Hanım’ı sınıfımızda misafir ettik. Bize çok sağlıklı bir pizza yaptı. Pizza yaparken hem içine neler konulduğunu hem de nasıl yapıldığını öğrendik. Bu nefis pizza için Eylem Hanım’a çok teşekkür (...)

yazan  gokce

Dünyamız ve Güneş Sistemi

Pop sınıfı ocak ayı teması olan "Dünyamız ve Gezegenler" konusu kapsamında sanat çalışmaları ile bildiklerini daha da pekiştiriyorlar. Öncesinde Dünya’nın şeklinin nasıl olduğu hakkında konuştuk kısa bir slayt izledik. Dünya’nın karalar ve denizlerden oluştuğunu öğrendik. Sonrasında dünya için kestiğiniz mavi (...)

yazan  gokce

Çoraptan Kardan Adamlar

GS sınıfı öğrencilerinden Yağmur Keskin’in annesi Selcen Hanım geçtiğimiz hafta sınıfımıza gelerek çocuklar ile birlikte çok eğlenceli ve sevimli görünen çoraptan kardan adamlar yaptırdı. Önce çorapları bolca elyaf ile doldurup ortadan bağladık, renkli düğmelerden gövdesini oluşturduk. Havuçtan bir burun, oynayan (...)

TAHTA KAŞIKTAN İNSAN YAPIMI

MS - A sınıfında aile katılımları kapsamında sınıfımız öğrencilerinden Elif Duru’ nun annesi Burcu Hanım’ı sınıfımızda misafir ettik. önce hepimize takta kaşıklar dağıtıldı. Sonra da Burcu Hanım’ın önceden bizim için hazırladığı süsleri ve kıyafetleri kullanarak tahta kaşıktan insan yaptık. Bu güzel etkinlik için Burcu (...)