Aralık Ayı Etkinliklerimiz

2017 hatırası

GS sınıfı 2016 yılını geride bıraktı. Yeni bir yıla girerken ileride hatırlayabileceğimiz bir anı bırakmak istedik. Öğretmenimizin hazırladığı yeni yıl çerçevesiyle hepimiz fotoğraf çektirdik.

El Yıkama Teknikleri

GS sınıfı öğrencilerinden Ahmet Doruk’un annesi Filiz Hanım sınıfımıza konuk oldu. Bizlere el yıkama konusunda çok önemli bilgiler verdi. Ardından "Mikroplar elden ele" adlı kısa bir klip izledik. Sunum sonunda Filiz Hanım her çocuğa sabun ve el havlusu hediye etti. Velimize katılımından dolayı teşekkür (...)

yazan  gamze

MUTFAKTA NEFİS PUDİNGLER VAR...

MS-A sınıfı olarak mutfak etkinlikleri kapsamında "puding" yaptık. İşe öncelikle malzemelerimizi ( çilekli puding, bisküvi, süt) tanıyarak başladık. Sonra bu malzemelerle ne yapabiliriz sorusunun cevabını aradık. Gelen cevaplarla doğru cevabımızı bulduktan sonra başladık işe koyulmaya. Bisküvilerimizi (...)

Cuma 30 Aralık 2016

Yılbaşı Partisi

Beklediğimiz an geldi ve okuldaki bütün çocuklar en sevdikleri kostümleri giyerek yeni bir yıla girmenin coşkusu ile gönüllerince eğlendiler. Dans ederek, oyunlar oynayarak, birbirlerine hediye vererek ve seçtiğimiz pastamızı keserek partimizi (...)

Cuma 30 Aralık 2016

Kağıttan Berelerimiz Hazır

Havaların iyice soğumasıyla ve gireceğimiz ocak ayı ile birlikte çocukların yeni yıldan isteği artık kar yağması. Biz hazırlıklarımızı yaptık. Ve heyecanla kar yağmasını bekliyoruz.