Ekim Ayı Etkinliklerimiz

Perşembe 10 Kasım 2016
yazan  azbiye

NDS ANAOKULUMUZ İTFAİYE GEZİSİNDE

NDS Anaokulu olarak MS ve GS sınıfı öğrencilerimizle Ekim ayı içerisinde Şişli İtfaiye’ye gezi düzenledik. İtfaiyecilerimize acil bir durumda her an ulaşılabilecek numarayı öğrendik, itfaiyecilerimiz karşılaştıkları bir yangına nasıl müdahale ettiklerini bizimle paylaştılar. İsteyen öğrencilerimizi (...)

Çarşamba 2 Kasım 2016
yazan  ayse

Mini Olmayan Birler

Biz MS-A ve MS-B sınıfı rakamların en birincisi ile tanıştık, yani "1" rakamı ile. Önce parmak boyası ile seçtiğimiz renklerde boyama yaptık. Boyamış olduğumuz rakamları sınıfımızdaki matematik panosuna astık. Ardından sünger baskısı ve yapıştırma yöntemi kullanarak iki çalışma daha yaptıktan sonra birlerle dolu (...)

Cuma 28 Ekim 2016
yazan  gamze

ATATÜRK’Ü ÇOK SEVİYORUZ...

MS-A ve MS-B sınıfı olarak önce Cumhuriyet ve Atatürk hakkında sohbet ettik. Etkinliğimize öncelikle grapon kağıtlarımızı yuvarlayarak başladık. Sonra da grapon kağıtlarını çalışmalarımızın üzerine yapıştırıp, çalışmamızı bitirdik.

Çarşamba 26 Ekim 2016
yazan  gokce

Duygusal Çiçekler

Pop sınıfı kağıt bardakları birer parmak kalınlığında şeritler halinde aşağıdaki gibi kesip fırça yardımı ile boyadılar. Biz akrilik boya kullandık ve süngerle baskı yaparak yapraklarını oluşturdular. Boyadıktan sonra bardakların altlarından kağıda yapıştırdık.
Son olarak çiçeklere üzgün, mutlu, kızgın ve şaşkın (...)

Salı 18 Ekim 2016
yazan  ayse

Ben Kimim ?