Mayıs Ayı Etkinliklerimiz

Salı 31 Mayıs 2016
yazan  esray

PARMAK KUKLALARI İLE TİYATRO ZAMANI

MS-A ve MS-B sınıfları olarak meslekler konusunda tiyatro oyuncularını ve sahnelerini inceledik. Biraz sohbet ederek bilgiler aldık sonunda da bir sahne boyadık ve parmak kuklaları yaptık. Çalışmalarımız bitince sahnelerimiz ve kuklalarımız ile küçük tiyatrolar yaparak (...)

Pazartesi 30 Mayıs 2016
yazan  esray

Neşeli Maskeler

Mimi Sınıfı biraz serbest çalışmalar ile keyifli bir etkinlik yaptı.Maske kağıtlarına hazırlanmış hayvan figürleri ve karakterlerin olduğu maskeleri önce istediğimiz gibi gazlı boyalar ile renklendirerek ardından kesip lastiklerini bağladık ve sınıfda keyifli oyunlar oynayarak maskelerimizi (...)

Salı 17 Mayıs 2016
yazan  seday

Parıldayan dişlerim

MSA ve MSB sınıfı olarak diş sağlığımız hakkında sohbet ettik. Sohbetimize diş sağlığımızı nasıl koruruz sorusunun cevabını arayarak başladık. Gelen cevaplar doğrultusunda soru cevap tekniği ile sohbetimizi sonlandırıp , Öğretmenimizin dağıttığı çalışma sayfasını pastel boyalarımız ile boyayıp sınıfımızda (...)

Cuma 6 Mayıs 2016
yazan  seday

Ben büyüyünce ne oldum :)

MSA sınıfı olarak bu ay konumuz olan "meslekler" hakkında bol bol sohbet edip , ailemizin ne iş yaptığı hakkında konuştuk. Keyifli sohbetin ardından "Büyünce ne olmak isterim ?" hayalimizi kağıda döktük. Panomuza asarak arkadaşlarımıza anlattık çok eğlenceli bir çalışma (...)