Nİsan Ayı Etkinliklerimiz

Pazartesi 25 Nisan 2016
yazan  esray

23 Nisan Kutlu Olsun

MS-A ve MS-B sınıfları olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasına özel dünya çocukları etkinliği yaptık. Dünya resmini pastel boya ile boyadık ardından karton tabaklara yapıtırarak üç boyutlu hale getirdik. Farklı ülkelerin çocuklarını gazlı boya ile boyadık son olarak dünyanın etrafına çocukları (...)

Cuma 22 Nisan 2016
yazan  gokce

Eski CD’lerden penguen yaptık

GSB sınıfı olarak geçtiğimiz hafta penguen temamız kapsamında eski kullanılmayan CD’lerden penguen yaptık. Kartona çizilmiş kalıpları kesip birleştirdik ve her çocuk penguenine istediği renkte şapka giydirerek çalışmasını sonlandırdı. Değişik bir malzemeyi keşfetmek onlar için heyecan (...)

Perşembe 14 Nisan 2016
yazan  esray

UĞUR BÖCEKLERİ

MS-A ve MS-B Sınıfları olarak "Uğur Böcekleri" konumuzda kartondan bir etkinlik yaptık. Gövdesi ve başı siyah fon kartonundan hazırlandı. Kırmızı kartondan hazırlanmış kanatlarını da çocuklar kesti. Ardından uğur böceklerini oluşturduk. Oynar gözlerini, ağzını ve şönil çubuklarıyla antenlerini yaptık. Son olarak (...)