Mart Ayı Etkiliklerimiz

Cuma 1. Nisan 2016
yazan  gamze

POP SINIFI PEYNİRLİ KEK YAPTI

Bu ay mutfak etkinliğimiz olan "Peynirli Kek "yaptık. Önce malzemelerimiz ile (yağ, beyaz peynir, yumurta, yoğurt, un, tuz, nane, dere otu ) ne yapabiliriz sorusunun cevabını aradık. Cevabımızı bulduktan sonra kek karışımımızı hazırladık. İkindi kahvaltısında da afiyetle yedik. Pop sınıfının ellerine (...)

Salı 22 Mart 2016
yazan  karolin

MSB Sınıfı Aile Büyüklerini Okulumuzda Ağırladı

Büyüklere Saygı Haftası için okulumuza davet ettiğimiz öğrencilerimizin aile büyükleri ile çok keyifli bir gün geçirdik. Beraber şarkılar söyledik, bol bol fotoğraf çektik, lokum ve kolonya ikram ettikten sonra etkinlik yapmak için sınıflara indik. Gelen herkese çok teşekkür (...)

Salı 22 Mart 2016
yazan  seren

MSA Sınıfı Aile Büyüklerini Okulumuzda Ağırladı

Salı 15 Mart 2016
yazan  vuslat

Penguen Havuzu

Gems etkinliklerimizden olan ’Penguenler’ konusu ile ilgili yaptığımız çalışmalarımıza büyük bir heyecan ile devam ediyoruz. Yaptığımız etkinliklerle; Penguen nedir?, Penguenler nerede yaşarlar?, Penguenler ne ile beslenirler?, Penguenlerin yaşam döngüsü ve kutuplarda yaşam nasıldır? gibi soruların cevaplarını (...)

Pazartesi 14 Mart 2016
yazan  gamze

GS-A SINIFI PENGUEN AVINDA

"Penguenler" konusunda penguenler hakkında sohbet ettikten sonra etkinliğimize başladık. Plastik bardakları siyah akrilik boya ile boyadık. Ardından da öğretmenimizin önceden hazırlamış olduğu penguenin gövdesini, ayaklarını ve gagasını kesip, yapıştırıp penguenimizin yapımını tamamladık. Penguenler en çok ne (...)