Şubat Ayı Etkinliklerimiz

Çarşamba 17 Şubat 2016
yazan  esray

Renkli Dinazorlar

MS-B Sınıfı hayvanlar konusunda dinazor etkinliği yaptı. A4 boyutunda hazırlanmış dinazor resimleri ile renkli grapon kağıtlarından her çocuk istediği renkleri seçti ve yuvarlama tekniği ile dinazorlarını renklendirdi.Sevimli ve renkli dinazorlarımız çok güzel (...)

Perşembe 18 Şubat 2016
yazan  seda

Çiçek ekip büyütüyoruz

Aile katılımı etkinliklerimiz kapsamında yaptığımız çalışmalarda öğrencimiz Arya Demircioğlu’nun annesi Aslı Hanım’ı sınıfımıza misafir ettik. Aslı Hanım’ın getirmiş olduğu saksıların içine önce biraz toprak doldurduk. Daha sonra çiçek tohumunu diktik ve tekrar toprak ile saksılarımızı doldurduk. Son olarak da (...)

Pazartesi 22 Şubat 2016
yazan  seren

Yangın Tatbikatımız Var !

25 Şubat 2016 Perşembe günü okulumuzda yangın tatbikatı yapılacaktır.

Pazartesi 22 Şubat 2016
yazan  esray

ORİGAMİ SANATI

Mimi Sınıfı Aile Katılım Etkinliğini son olarak öğrencimiz Mira’nın annesi Gökçe Hanım ile yaptık. Japon kağıt katlama sanatı olan ORİGAMİ tekniği ile köpek ve kedi yaptık. Etkinlik sonunda Gökçe Hanım bize hareketleri ile iki tane Japonca şarkı öğretti. Keyifli etkinlik için Gökçe Hanım’a teşekkür (...)