Ocak Ayı Etkinliklerimiz

Pazartesi 8 Şubat 2016
yazan  gamze

POP SINIFI MUTFAKTA

Pop sınıfı olarak mutfak etkinlikleri kapsamında "Mozaik Pasta" yaptık. İşe önce malzemelerimizi (bisküvi, süt, margarin, pudra şekeri, kakao, ceviz) tanıyarak başladık. Sonrasında da bu malzemelerle ne yaparız sorusunun cevabını aradık. Cevabımızı bulduktan sonra pastamızı yapıp, piramit şeklini verip (...)

Pazartesi 8 Şubat 2016
yazan  gamze

POP SINIFI CAM BOYAMA YAPIYOR...

Aile katlımı etkinlikleri kapsamında sınıfımız öğrencilerinden Lusaper Olivia TEKER’ in annesi Nazlı Hanım’ı misafir ettik. Nazlı Hanım’ın bize getirdiği küçük çerçevelerin içlerini renkli cam boyalarını kullanarak doldurduk. Bu güzel etkinlik için Nazlı Hanım’a çok teşekkür (...)

Salı 19 Ocak 2016
yazan  seday

Gülümseyen Aydede’ler

MSA ve MSB sınıfı olarak bu hafta "aydede" yaptık. Önceden hazırlayıp kestiğimiz aydedeleri akrilik boya ile güzelce boyayıp misinalara yıldız takıp alt kısmına bağladık. Daha sonra biten faaliyetimizi okulumuzun koridorlarına asarak sergiledik.

Perşembe 14 Ocak 2016
yazan  esray

Roketler Uçuşa Hazır

MS-A ve MS-B sınıfları olarak konumuz bağlamında roket yaptık. Fon kartona çizilmiş roketleri önce kestik ardından alüminyum folyo, simli ve renkli el işi kağıtları ile kapladık. En son roketimizin ateşini yaptık. Sınıfımızın penceresinden roketleri uzaya (...)