Aralık Ayı Etkinliklerimiz

Pazartesi 18 Ocak 2016
yazan  gamze

EĞLENCELİ KİTAPLAR

Pop sınıfında aile katılım etkinlikleri devam ediyor, sınıfımız öğrencilerinden Duru Atila’nın annesi Özge Hanım’ ı sınıfımızda misafir ettik. "Değnek Adam" ve "Benim Minik Yıldızım" adlı hikaye kitaplarını okudu. Özge Hanım’a katılımı için çok teşekkür (...)

Pazartesi 18 Ocak 2016
yazan  gamze

HİKAYE DİNLEME ZAMANI

Pop sınıfında aile katılımı etkinlikleri kapsamında sınıfımız öğrencilerinden Elif Naz’ın babası Serkan Bey’i misafir ettik. Serkan Bey bizlere iki tane çok güzel hikaye okudu. Sınıfımızın kitaplığına hediye ettiği kitap ve bu güzel etkinlik için kendisine çok teşekkür (...)

yazan  gokce

Yeni Yıl Hoşgeldin!

GSB sınıfı eskimiş de olsa bir geleneği daha yerine getirmek istedi. Ve kendi ellerimizle ailemiz için yeni yıl kartları hazırladık. Farklı materyaller kullanarak oluşturduğumuz tebrik kartlarımızı yılbaşı günü hediye ettik.

yazan  gokce

El Yapımı Çorap Süsler

GSB sınıfı bu sefer de kraft kağıdından yeni yıl çorapları hazırladı. Çorap formunda kesilmiş kraftların üzerlerine önce eldiven kalıbı ile gölge yapıp daha sonra da parmak boyasıyla küçük dokunuşlar uyguladık. Etrafından açtığımız deliklerin içinden de renkli rafya ve kurdelalar ile geçerek parmak kaslarımızı (...)

yazan  seda