Kasım Ayı Etkinliklerimiz

Pazartesi 23 Kasım 2015
yazan  esray

Florya Atatürk Deniz Köşkü

NDS Anaokulu 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri çerçevesinde Atatürk’ün Florya’daki deniz köşkünü ziyaret ettik.Atatürk ’ün evini gezmek, kullandığı eşyaları görmek çocukları çok mutlu etti.Gezi sonunda kumsalda çakıl taşları topladık.Gezimiz keyifli bir şekilde sona (...)

yazan  seren

NDS Anaokulu’nda Diş Kontrolü Vardı

Diş Şenliğimiz için Çocuk Diş Hekimi Nadya Hacinlioğlu bizlerleydi. Öğrencilerimizle birlikte dişlerimize yararlı ve zararlı olan yiyecekler hakkında sohbet ettikten sonra diş kontrolünü yaptı. Kendisine çok teşekkür ederiz.

yazan  seday

Diş sağlığı

MSA ve MSB sınıfı olarak bu hafta diş sağlığı kapsamında dişlerimizi nasıl fırçalamalıyız, nasıl korumalıyız ve neler yersek dişlerimize zarar veririz hakkında sohbet ettik. Sohbetimiz bittikten sonra etkinliğimize merakla devam ettik. Önce büyükçe kestiğimiz gülen ve üzgün dişlerin üstüne sağlıklı ve sağlıksız (...)

yazan  esray