Ekim Ayı Etkinliklerimiz

yazan  seren

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

28 Ekim Çarşamba günü, çok amaçlı salonda yapacağımız törende İstiklal Marşı okunduktan sonra hem öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı ile ilgili öğrendikleri şarkıları dinleyeceğiz hem de Atatürk’ün hayatından kısa bir kesit izleyeceğiz.
Bütün çocuklarımızın ve velilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı (...)

yazan  esray

Ulu Önder Atatürk

MS-A ve MS-B Sınıfları olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde parmak boyası ile Mustafa Kemal Atatürk ’ün resmini çerçeve yaparak süsledik. Önce Atatürk hakkında küçük bir sohbet ettik.Ardından minik sihirli parmaklar harekete geçti ve rengarenk parmak boyası ile çerçevemizi (...)

Renkli tırtıllar

MSA VE MSB grubu olarak bu hafta rengarenk kartonlardan sevimli tırtıllar yaptik. Renkli kartonlarımızı önce daire şeklinde kesip daha sonra da kağıdımıza sıralı bir şekilde yapıştırdık. Pastel boya ile tırtılımızın yaşayabileceği yaprak, çimen, ağaç, elma gibi canlılar (...)

Pazartesi 26 Ekim 2015
yazan  esray

Şaşkınım Şaşkınsın Şaşkınız:)

MS-A ve MS-B Sınıfları olarak duygular konusu ile ilgili küçük bir sohbet ettik. Ardından kağıtların üzerine hazırlanmış şaşkın yüz ifadesini pastel boya ile boyadık.

Perşembe 22 Ekim 2015
yazan  seren

İtfaiye Gezimiz Var

GS sınıfları 23 Ekim Cuma günü Şişli İtfaiyesi’ne gözlem yapmaya gidiyor.