Eylül Ayı Etkinliklerimiz

Salı 6 Ekim 2015
yazan  seday

Bahçemizin renkli çicekleri

MSA ve MSB Sinifi olarak ;Çiçeklerimizi önce istediğimiz renklerle boyayip üstüne grafon ve elisi kağitlari ile süsledik.Etkinligimiz bittikten sonra sinifimizin panosunu süsledik, herkes keyifle katildi.

vendredi 2 octobre 2015
yazan  gamze

POP’ LAR SINIF KURALLARINI ÖĞRENİYOR...

Bu hafta Pop sınıfı olarak sınıf kuralları hakkında sohbet ettik. Sınıf kuralları olmazsa ne gibi karışıklıklar çıkabileceğini ne gibi zorluklar ile karşılaşabileceğimiz hakkında soru cevap şeklinde sohbet edip, sohbetten sonra kurallamızın canlandırmasını yapıp, fotoğraflarını çektik.Daha sonrada çektiğimiz (...)

Perşembe 1. Ekim 2015
yazan  esray

Renkli Balıklar

MS-A ve MS-B Sınıfları olarak pastel boya ile renkli balıklar yaptık.Ardından etrafına parmak boyası ve mavi poşetler ile deniz yaptık. Çalışmamızı tamamladık.

jeudi 1er octobre 2015
yazan  meric

Okula hazırlık

GSA ve GSB sınıfı olarak sanat dersinde, tüm eğitim ve öğretim yılında en çok ihtiyacımız olacak olan eşyamızı, kendi kalem kutularımızı yarattık.
Bir kalem kutusunun içinde neler olur ? Bu konu üzerine sohbetimizi gerçekleştirdikten sonra ; kalemlerimizi, silgilerimizi ve makaslarımızı kendimiz kestik, boyadık, (...)

Salı 29 Eylül 2015
yazan  esray

Mimi Sınıfı Puzzle Keyfinde

MS-B Sınıfı bugün oyun saatinde birbirimize yardım ederek keyifli bir şekilde puzzle yaptı. Biten puzzların hangi hayvanlara ait olduğunu bulduk ve çok mutlu olduk.