Mayıs Ayı Etkinlikleri

vendredi 26 juin 2015
par  gamze

MS sınıfı PİZZA YAPIYOR

MS sınıfı olarak bu ay mutfak etkinliğimizde pizza yaptık. Pizzamızın yapımına önce pizzamızda kullanacağımız malzemeleri tanıyarak başladık. (Pizza hamuru, kaşar peyniri, domates salçası, zeytin, yeşil tatlı biber, salam) Malzemelerimizi tanıdıktan sonra tepsimize hamurumuz açarak yerleştirdik. Sonra domates (...)

Cuma 12 Haziran 2015

FİL MOBİLLERİ

GS-A Sınıfı olarak FİLLER konumuz eşliğinde bir mobil hazırladık. Kalın A4 kağıtlarına hazırlanmış dört fil tüm çocuklara verildi. Herkes gazlı boya ile istediği renklerle fillerini boyadı ve ortaya rengarenk filer çıktı.Boyamasını bitiren çocuk fillerini kesti ve mobillerimizi oluşturduk.Sınıfımız rengarenk fil (...)

Pazartesi 1. Haziran 2015

KARTONDAN FİL YAPIMI

GS-A ve GS-B Sınıfları FİLLER konumuz eşliğinde kartondan fil başları yaptık.Gri kartonlara çizilmiş fil başlarını öncelikle çizgilerinden kestik ardından beyaz kartondan hazırlanmış gözlerini yapıştırdık.Her çocuk kendi filini istediği gibi kız ya da erkek fil olarak yüzünü oluşturdu.Son olarak fillerin uzun (...)

Pazartesi 18 Mayıs 2015
yazan  gokce

Fiiler Parmak Kukla

GSA ve GSB sınıfı bu hafta sene sonu filler portfolyo çalışmamız kapsamında sanat etkinlikleri yapmaya başladık. İstediğimiz renklerde boyadığımız fillerin burun kısımlarında delik açıp parmağımızlada hortumlarını yaparak parmak kuklalarımızı (...)

jeudi 14 mai 2015

Yaşadığımız Şehir Ve Ülke

GS-A ve GS-B Sınıfı olarak Yaşadığımız Şehir Ve Ülke konumuz eşliğinde bir etkinlik yaptık. Grapon kağıtlarını kullanarak yuvarlama tekniği ile yaşadığımız ülkeyi
Türkiye Haritasını yaptık.Harıta üzerinden bölgeleri tek tek inceledik ve renklerini belirledik ardından çalışmamıza geçtik. Tüm bölgelerimizi tamamladık (...)