Nisan Ayı Etkinlikleri

mardi 12 mai 2015
par  gokce

yasadigimiz sehir

POP ve ELMER sınıfları olarak yaşadığımız şehir temalı konumuz kapsamında İstanbul’un tarihi mekanlarını keşfettik. Yaşadığımız şehir İstanbulu’un en güzel yerlerini ve güzelliklerini hep beraber sohbet ederek, hikayeler okuyarak, resimlere bakarak tanımaya çalıştık. Kız Kulesi, Galata Kulesi, Sultan Ahmet ve Ayasofya (...)

mercredi 22 avril 2015
par  gokce

23 Nisan Kutlamamız

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını okulumuzun çok amaçlı salonunda büyük bir coşku içerisinde kutladık. Sırasıyla PS Sınıfı öğrencilerimizden 23 Nisan "Neşeliyiz Çocuklar" şarkısı, MS Sınıfı öğrencilerimizden "Hayat Bayram Olsa" şarkısı, GSA Sınıfı öğrencilerimizden 23 Nisan şiiri ve GSB Sınıfı (...)

mercredi 22 avril 2015
par  esray

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÜM ÇOCUKLARIMIZA KUTLU VE MUTLU OLSUN.GS-A ve GS-B Sınıfları olarak eğlenerek ATATÜRK’ÜN bize armağan ettiği bayramımızı bir çalışma ile andık.SEVGİLERİMİZLE NDS AİLESİ :)

lundi 13 avril 2015
par  esray

AYÇİÇEĞİ TARLASI

GS-A ve GS-B Sınıfları olarak bitkiler konumuz işliğinde ayçiçeğini tanıdık ve bir sanat çalışması yaptık. Öncelikle resimlerle oluşum aşamasını inceledik ardından gelişimini anlatan bir hikaye dinledik ve çalışmamıza geçtik.A4 boyutunda kağıtlara bir ayçiçeği örneği ile başlayarak devamını yaptık ve bir ayçiçeği (...)

mercredi 7 mai 2014

Ekmek Üstü Lezzetler

Pop Sınıfı olarak, nisan ayı mutfak etkinliğimiz olan sandviçimizi yaptık. İki ekmek arasına koymak yerine malzemelerimizi bir dilimin üzerine yerleştirip yemeyi tercih ettik, böylece açık bir sandviçimiz oldu. Ekmeklerimizin üstüne, isteğimiz doğrultusunda, krem peynir, zeytin ezmesi, burger peyniri, kırmızı (...)