Mart Ayı Etkinlikleri

par  gokce

Bahar Projesi

GSA ve GSB sınıfı olarak sanat dersimizde bahar temamızı işledik. Havaların hala soğuk olmasına rağmen, çok özlediğimiz ilkbaharı sınıfımıza getirdik. Bir proje çalışması hazırladık. Görev dağılımı yaparak projenin her bir parçasını paylaştık. Ve ortaya rengarenk bir tablo (...)

par  tanya

Yoga ve Pilates Kulübümüz

Bu hafta yoga ve pilates kulübümüze ısınma hareketleri ile başladık ...
Vücudumuzu önce müzik eşliğinde değişik hayvan hareketleri ile ısıttık ... Bu hareketler gösterımızın de koreografisi kapsamında bulunmaktadır .. Daha sonra sırası ile güneşi selamlama , pilates lastiği ile vücut esneme çalışmalarını yaptık (...)

par  tanya

Sevimli Uzaylılarımız

Biz gezegenler konumuz kapsamında sevimli uzaylılarımızı yaptık .
Önce öğretmenimizin bizim için hazırlamış olduğu farklı şekildeki uzaylı şekillerini kestik daha sonra onları süsleyip kukla haline getirdik.
ÇOK EĞLENDİK UMARIM SIZ DE RESIMLERIMIZE BAKARAK EGLENECEKSINIZ (...)

mardi 31 mars 2015
par  esray

Rengarenk Çiçekler