Şubat Ayı Etkinlikleri

vendredi 14 mars 2014
par  esray

MACERA ORMANI

GS-A Sınıfı olarak ormanda güzel bir gezintiye çıktık.Öncelikle iki gruba ayrıldık.Bir grup ormanda dolaşırken , ikinci grup ormanda yaşayan hayvanların resimlerinin olduğu taçları takarak yerlerinde beklemeye başladılar.Çocuklar ormanın güzellikleri içerisinde dolaşırken kurumuş dallara basarak, su (...)

mercredi 12 mars 2014
par  arşiv, azbiye, esray, gokce, tanya

Küresel Isınmayı Önlemek İçin Neler Yapmalıyız/Yapabiliriz ?

Çocuklarımıza "Küresel Isınmayı Önlemek İçin Neler Yapmalıyız/Yapabiliriz ? " diye sorduk. İşte cevapları...

lundi 10 mars 2014

ŞİŞLİ BİLİM MERKEZİ GEZİSİ

Şubat ayı gezi programımızda yer alan Şişli Bilim Merkezi ziyaretimizi gerçekleştirdik. Barbapapa sınıfı olarak gezi öncesi müzede neler görebileceğimiz hakkında sohbet ettik ve tahminlerimizi resimledik. Gezide çeşitli deney ünitelerinin yer aldığı alanı rehberimiz eşliğinde gezdik ve yaş grubumuza uygun (...)