Ocak Ayı Etkinlikleri

jeudi 26 février 2015

Portfolyo Etkinliğimiz

GSB sınıfı 17 Ocak Cumartesi günü tüm öğrenci ve velilerimiz ile "Portfolyo Sunum Günü" için okulumuzda biraraya geldik. Her öğrencimiz okula başladığı günden bugüne kadar olan yaptığı bütün çalışmalarını ailelerine anlattı. Çok keyifli dakikalar yaşadık. Sunumumuzu başarı ile tamamladığımız için birer başarı (...)

Göz Kontrolümüz

Aile katılımlı etkinlikler kapsamında GSB sınıfı öğrencilerimizden Defne Erden’in babası Burak Bey’i sınıfımıza misafir ettik. Göz doktoru olan velimiz bizlere gözlük kullanımında dikkat edilmesi gerekenleri ve göz muayenesi yaparken hangi tekniklerin kullanıldığı anlattı ve gösterdi. Daha sonrada her birimizin (...)

Tuzlu ve Şekerli Kurabiyeler

Aile katılımı etkinliklerimiz için bu kez arkadaşımız Nayra’nın annesi Helen Hanım ve anneannesi bizimle beraberdi. Helen Hanım’ın bizim için evden hazırlayıp getirdiği tatlı ve tuzlu kurabiye hamurlarına istediğimiz şekilleri verdik ve tatlı kurabiyelerimizin üzerini boş bir soda şişesini kakao’ya batırarak (...)

par  jbid

RENGARENK DÜNYAMIZ !

Aile katılımlı etkinlikler kapsamında Defne’nin annesi Leyla Hanım bize rengarenk bir dünyanın kapılarını açan bir etkinlik yaptırdı. Öncelikle katlama yerleri üzerinde görünen renkli kâğıtlarla origamiden komik yüzler yaptık. Yüzlerimize gözler, burun ve ağız da yapıştırdık. Sonrasında Leyla Hanım ve Defne bizi (...)

par  jbid

BU MOZAİK BİR HARİKA :)

Bu ayki mutfak etkinliğimiz mozaik pasta hem hazırlarken kokusuyla hem de tadarken lezzetiyle bizi çok keyiflendirdi. Öncelikle mutfağımızda hepimiz yerlerimizi alıp malzemelerimizi inceledik, kokladık. Daha sonra sırasıyla erimiş tereyağı, kakao, şeker, süt, ufalanmış bisküvi, hindistan cevizini (...)