cirque / sirk

jeudi 20 octobre 2016
par  karolin

Le club de cirque se fait en français. Les...

Le club de cirque se fait en français. Les élèves de Grande Section (confirmés et débutants) sont mélangés. Le club a pour but de découvrir le monde du cirque à travers différentes activités : jonglage, acrobatie, jeux de mimes… Nous utilisons du matériel varié : foulards, ballons, cerceaux, diabolo … Il (...)

vendredi 29 novembre 2013

SİRK KULÜBÜ

Sirk kulübümüzde ;her hafta olduğu gibi etkinliğimize başlamadan önce ısınma hareketleriyle başlayarak bedenimizi uyandırdık.Öğretmenlerimizin bize, önce kendileri uygulayarak sonra bizlerin de aynı pozisyonları yaparak devam ettiği eğlenceli çalışmamızı, dinlenme hareketiyle sonlandırmış (...)

lundi 11 novembre 2013

SİRK KULÜBÜ

Sirk kulübümüzde, çalışmaya başlamadan önce,vücudumuzu ısınma hareketleri ile uyandırdık. Öğretmenimizin bize gösterdiği kartlardaki hayvanların taklitleriyle başladık sonra olduğumuz yerde yürüyormuş gibi yaparak sağ ve sol parmak uçlarımızda hareket ettik. Eğilme hareketiyle dizlerimizle daireler çizdik, (...)