gymnastique / jimnastik

mardi 25 février 2014

Jimnastik Kulübümüz

Bu haftaki jimnastik kulübümüzde Julienne öğretmenimiz ısınma hareketleriyle başlayıp daha sonra yapacağımız etkinliklere hazırlık olan hareketlere geçtik. Çocuklarımızın isteği üzerine ilk olarak yengeç oyununu oynadık. Hepimiz sırası ile yengeç olduk, yengeçlere yakalanmayan arkadaşımız birinci oldu. Kulüp (...)

vendredi 10 janvier 2014
par  esray

JİMNASTİK KULÜBÜ

Jimnastik Kulübü oalrak derslerimize devam ediyoruz.Julien öğretmenimiz öncelikle ısınma hareketleri ile çocukları derse hazırlıyor.Ardından takla hareketlerine ön hazırlık olarak çeşitli hayvanları canlandırarak devam ediyoruz. Son olarak tranpolin ile takla hareketlerimizi birleştirip dersimizi (...)

mardi 31 décembre 2013

jimnastik kulübü etkinliğimiz

Bu haftaki jimnastik kulübünde her hafta olduğu gibi vücudumuzun ısınması için minder üzerinde önce yavaş adımlarla daha sonra hızlı adımlarla yürüyüşler ve yengeç oyunuyla birlikte ısınma hareketlerini gerçekleştirdik. Ayı, tavşan, yengeç yürüyüşlerini yaptık. Daha sonra öne takla, trambolin üzerinden öne takla (...)

mercredi 4 décembre 2013

JİMNASTIK KULÜBÜMÜZ

Bu hafta jimnastik kulübünde ısınma hareketlerımızı yaptık . Daha sonra öğretmenımızın hazırladıgı parkurda hareketlerımızı bırer bırer yaptık ... Parkurda tırmanma sonrası bank üzerınde yürüme sonra kasanın üzerıne sıçrama trambolıne atlama tünelden geçme dengede durma bunların hepsı vardı .Ne kadar çok şey yapmışız (...)

lundi 2 décembre 2013
par  karolin

Présentation générale la Gym permet à l’enfant...

Présentation générale la Gym permet à l’enfant de développer des qualités psychomotrices telles que la coordination, l’équilibre, la prise de risque, la souplesse... Il apprendra également à s’exprimer et à s’affirmer au sein d’un groupe. La Gymnastique favorise l’épanouissement corporel de l’enfant. (...)