İşleyiş

Pazartesi 15 Eylül 2014

SOFRA YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

Okulumuzda 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı itibariyle kahvaltı ve yemek hizmetleri Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. tarafından verilmektedir.
Aylık menülere, düzenli bir şeklide, web sayfamızdan ulaşılabilir.

Pazar 7 Eylül 2014

NDS ANAOKULUMDA BİR GÜNÜM

Sabah servisle ya da ailemle okula geldiğimde nöbetçi öğretmenlerim beni karşılar. Birbirimizi ’Bonjour’ diyerek selamlarız. Sınıfıma kendim çıkarım.
Arkadaşlarıma ve öğretmenlerime ’Bonjour’ derim.
Montumu ve çantamı yerleştiririm. Ayakkabılarımı değiştiririm.
İletişim defterimi ve dosyamı öğretmenlerime (...)

mercredi 24 février 2010

Okul Kıyafet Yönergesi

Her pazartesi , tören ve gezi günleri öğrencilerimiz okula üniformalarıyla gelmektedirler. Ayrıca okulda sürekli bulundurmak üzere okul eşofman takımları, iç çamaşır ve çorap yedekleri bulunmaktadır.
Okul ayakkabısı tercihimiz bağcıksız spor ayakkabısı tarzında ayakkabılardır.
Okula gelirken (...)

mardi 23 février 2010

Veli-Okul iletişimi

Velilerimizle iletişimde elektronik posta önemli rol oynamaktadır. Lütfen maillerinizi düzenli olarak kontrol ediniz. Aynı zamanda veli ve öğretmen haberleşmesinde İletişim defteri de kullanılmaktadır.
Çocuğunuzun okula gelemeyeceği günlerde bizleri ve servis şoförlerini haberdar etmeniz (...)

mardi 23 février 2010

Okul Sağlık Hizmeti

Okulumuz Sağlık Servisi, kadrolu personelimiz olan hemşiremiz tarafından yürütülmektedir. Çocuklarımızın yıl içinde boy ve kilo ölçümleri yapılıp diş konrolünden geçmektedirler. Kayıt esnasında velilerimizden doldurmasını istediğimiz sağlık ile belge ile beraber çocuğunun varsa alerjik ya da özel durumunu belirtmesi (...)