théâtre / tiyatro

Club de Théâtre

Présentation : Dans ce club, les enfants vont apprendre s’exprimer de différentes manieres (avecRetour ligne automatique

Les Buts

· prendre conscience de son corps, s’exprimer avec,Retour ligne automatique
· prendre confiance en soi, oser devant les autresRetour ligne automatique
· développer l’imagination, l’improvisationRetour ligne automatique
· prendre conscience de l’autre, s’intégrer dans une équipeRetour ligne automatique
· mieux s’exprimer pour mieux s’épanouir

L’acquis des élèves à la fin de l’année Les enfants apprendront tout au long de l’année à parler haut de manière claire et articulée. Ils prendront conscience de leur corps, de l’espace, de leurs émotions et des autres. On apprendra à s’écouter, à se respecter, à entrer en contact et à « jouer » ensemble.

Les Habits des élèves pendant les cours des clubs Tenue confortable

Les enseignantes de Théâtre

Audrey DELNEVO

Jbid İSKENDEROĞLU

Tiyatro Kulübü

Bu kulüpte, öğrenciler vücutları ve mimikleriyle birlikte tiyatro oynarken farklı biçimde kendilerini ifade edebilmeyi öğreneceklerdir.

Kulübün Amaçları

· Vücudunu fark etme, ve onunla kendini ifade edebilme,Retour ligne automatique
· Kendine güvenme ve cesaret edebilme,Retour ligne automatique
· Hayal gücünü geliştirme, doğaçlama yapabilme,Retour ligne automatique
· Başkasını fark etme, bir ekibin parçası olabilmeRetour ligne automatique
· Kendini daha iyi geliştirmek için daha iyi ifade etme

Sene sonunda öğrencilerin edinimleri Öğrenciler tüm sene boyunca kendilerini daha iyi ifade etmeyi öğreneceklerdir. Vücutlarını tanıyacak, kendi duygularını, başkalarının duygularını ve kapladıkları alanı farkına varacaklardır.

Kulüp etkinlikleri için çalışma kıyafetleri : Rahat bir kıyafet giydirilmesini rica ederiz.

Tiyatro Kulübü Öğretmenleri

Audrey DELNEVO

Jbid İSKENDEROĞLU

mardi 21 janvier 2014
par  archive, jbid

TİYATRO KULÜBÜNDE NELER OLUYOR !?!

Tiyatro Kulübü tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor... Çalışmalarımızda bir yandan hayal gücümüzü kullanarak eşyaları farklı nesneler gibi kullanırken diğer yandan opera sanatçıları gibi şarkılar söylüyoruz. Ağır çekim koşma yarışı yaptığımız gibi müzik aleti olup sesler de çıkarıyoruz. Farklı farklı canlandırmalar (...)

lundi 2 décembre 2013
par  karolin

Club de Théâtre Présentation : Dans ce club, les...