Aralık Ayı Etkinlikleri

jeudi 15 janvier 2015

MUTLULUK İÇİMİZDE !

Aile katılımlı etkinlik kapsamında arkadaşımız Doruk’un annesi Belma Hanım ve babası Okan Bey geldi ve bizlerle "Mutluluk İçimizde" adlı oyunu oynadılar. Öncelikle bu oyunun hikayesini hazırladıkları powerpoint sunumuyla bizimle paylaştılar. Daha sonra da sorulara cevap verirken gerçek mutluluğun satın aldığımız (...)

lundi 5 janvier 2015

SÜSLÜ CUPCAKE YAPTIK !

Aile katılımlı etkinlikler kapsamında arkadaşımız Ege’nin annesi Bahar Hanım okulumuza geldi. Beraberce yemekhanemize indik ve malzemelerimizi Bahar Hanım birer birer eklerken izledik. Malzemeler mikserle iyice karışıp güzel kokan bir kek hamuruna dönüştü ve küçük kek kalıplarına kondu. Son olarak da (...)

lundi 5 janvier 2015
par  jbid

HEYKELLERİMİZE BİR BAKIN :)

Pop sınıfı olarak sergisini gezdiğimiz Miro’nun eserlerinden ve bir kitapta gördüğümüz Picasso’nun eserlerinden çok etkilendik. Hepimiz birer heykel yapmak istedik ve bunun için de Miro gibi artık materyal kullanmaya karar verdik. Evimizde kullanmadığımız oyuncak, kutu, pipet, kapak, kumaş gibi malzemeleri (...)

mardi 30 décembre 2014
par  gokce

Fransizca Hikaye Etkinligimiz

Aile katılımı etkinliklerimiz kapsamında, arkadaşimız Güney’in annesi Ebru Hanım okulumuza gelerek bize çok güzel fransizca hikayeler okudu. İlk önce "Demain, je te mangerai" isimli hikayeyle başladı, çok beğendiğimiz ve dinlemeye doyamadığımız için ardından "Mon papa Ma Maman et Moi" adli hikayeyi okudu. İki (...)

mardi 30 décembre 2014

SENİ YERİM SANDVİÇ !

Bu ay mutfak etkinliğimiz "Gülen Yüzlü Ekmek Dilimleri" idi. Yemekhanemizde yaptığımız bu çalışmada öncelikle öğretmenimizin getirdiği fotoğrafları inceledik ve neler yapacağımıza karar verdik. Beraberce malzemeler hakkında sohbet ettik ve hangi malzemeyi ne şekilde kullanabileceğimizi ifade ettik. Daha sonra sıra (...)