Ekim Ayı Etkinlikleri

vendredi 1er novembre 2013

Kendimizi Çizdik

Pop sınıfı, ’’Kendimi Tanıyorum’’ etkinlikleri kapsamında kız ve erkek figürlerin bulunduğu sayfalara kendilerini çizdiler. O gün üstlerinde bulunan kıyafetlere, saç ve göz renklerine göre kendi resimlerini yapan çocuklarımız bu etkinlikte çok (...)

jeudi 31 octobre 2013
par  gamze, jbid

PARMAK BASKISI YAPARAK VÜCUDUMUZU YAPIYORUZ

Bu hafta, Mimi ve Lulu sınıfı olarak parmak baskısı yaparak vücudumuzu oluşturduk. Önce çocuklarla vücudumuzun bölümleri hakkında soru cevap şeklinde olmak üzere sohbet ettik. Sohbet bitimininde parmak boyalarımızı kullanarak vücudumuzun bölümlerini (baş,gövde,kollar,bacaklar) parmak baskısı yaparak oluşturduk. (...)

par  tanya

Vücudumuz ile ilgili etkinliğimiz

MSA ve MSB sınıfları olarak bu haftaki sanat etkinliğimizde konumuz olan vücudumuz ile ilgili çalışmamızı yaptık.
Vücudumuzun bölümlerini hatırladıktan sonra beyaz bir kağıt üzerine önce başımızı sonra gövdemizi sonra da el ve ayaklarımızı yapıştırdık . Çalışmamızı tamamlamak için yapıtırdığımız bölümleri (...)

par  jbid

SINIFIMIZI SÜSLEDİK !

Mimiler olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hakkında sohbet ettik. Atatürk’ün ülkemiz için yaptıklarının öneminden bahsettik. Sohbetimizin sonunda evimizden getirdiğimiz resimler, bayraklar ve balonlarla sınıfımızı süsledik. Süsleme esnasında törende söyleyeceğimiz şarkıyı mırıldandık. Süslü sınıfımız ve biz (...)

par  gamze, jbid

mmmm... BU MEYVELER ÇOK TATLI !

MS sınıfları olarak okulumuza getirdiğimiz meyveleri inceledik, isimlerini söyledik ve özellikleri hakkında konuştuk. Sonrasında mutfak etkinliğimizi yapmak için yemekhanemize indik.
Meyvelerimizi küçük küçük keserek kocaman bir tabakta birleştirdik. Yiyene kadar renkleri değişmesin diye üzerine limon eklemeyi (...)