Ekim Ayı Etkinlikleri

lundi 20 octobre 2014
par  jbid

SONBAHARI ÇOK SEVDİK !

Biz Poplar sonbahar mevsimi hakkında çalışırken bu mevsimde gerçekleşen değişikliklerden, kıyafetlerimizden, renklerden bahsettik. Tabi güzel etkinlikler yapmayı da unutmadık. Sonbahar ağacımızı el baskısıyla, ağacın yapraklarını parmak baskısıyla ve ağacımızın üzerindeki sincabı da parmağımızla yaptık. Hepsi (...)

lundi 20 octobre 2014
par  gamze

MİMİLER’İN MEYVE SALATASI

Mimi sınıfı olarak bu ay ki mutfak etkinliğimiz olan ’’ meyve salatamızı ’’ yaptık. Öncelikle meyve salatamızı yapmak için ellerimizi yıkadık. Meyve salatamızı yapmaya evden getirdiğimiz meyveleri tanıyarak başladık. Sonrada meyvelerimizi küçük küçük keserek meyve salatamızı yaptık. Öğlen yemeğimizi yedikden (...)

mardi 3 décembre 2013

Kolaj Çalışması

Barbapapa sınıfı olarak sanat ünitesi kapsamında resim sanatı ile ilgili olarak sınıfa getirmiş olduğumuz kitapları ve dergileri inceledik.Çeşitli sanatçıların eserlerini araştırdık. Daha sonra kolaj çalışması için dergilerden çeşitli resimler kestik, düzenledik, renkli kartonlara yapıştırdık ve boyadık.Hayal (...)

vendredi 15 novembre 2013
par  gamze

Vücudumuzu Boyuyoruz

Lulu sınıfı olarak haftaya vücudumuzun kaç bölümden oluştuğunu ve duyu organlarımızın neler olduğunu hatırlamaya çalışarak başladık. Daha sonra konumuzla ilgili olan evden gelen kitaplarla birlikte soru cevap şeklinde sohbet ettik. Sohbetimizi bitirdikten sonrada vücudumuzun bölümlerinden oluşan boyama sayfamızı (...)

vendredi 1er novembre 2013

Pop Sınıfı Meyve Salatası

Pop sınıfı olarak, ’’Sağlıklı Yaşam’’ konumuz kapsamında sağlıklı bir meyve salatası yaptık. Önce çocuklarımızın evden getirdikleri elmaları inceledik, sarı, yeşil ve kırmızı renkli elmalardan, kabuklarından, içlerinden ve tadlarından bahsettik. Elma gibi ağaçta yetişen meyveler olduğu gibi, küçük çalılıklarda hatta (...)