2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Rehberlik Servisi Bültenleri

vendredi 9 mai 2014

Mayıs Ayı Bülteni : Hiper Ebeveynlik

Rehberlik servisi bültenimizde bu ay son zamanlarda sıkça duyulan hiper ebeveynlik konusunu işledik. Faydalanmanız dileğiyle keyifli okumalar dileriz.

mercredi 2 avril 2014

Grande Section Nisan Ayı Bülteni : Çocuğunuzdan mektup var

Sevgili Grande Section velimiz, bu ay ki rehberlik servisi bültenimizde çocuğunuzun ağzından size yazılmış bir mektubumuz var. Keyifle okumanız dileğiyle..

mercredi 2 avril 2014

Moyenne Section Nisan Ayı Bülteni : Çocuğunuzdan mektup var

Sevgili Moyenne Section velimiz, bu ay ki rehberlik servisi bültenimizde çocuğunuzun ağzından size yazılmış bir mektubumuz var. Keyifle okumanız dileğiyle..

jeudi 13 mars 2014

Mart Ayı Bülteni : Öfke Patlamaları

Rehberlik Servisinin Mart ayı bülteninde ebeveynlerin öfke patlamaları üzerine sıkça sordukları soruları cevaplamaya çalıştık. Faydalanmanız dileğiyle..

lundi 6 janvier 2014

Ocak Ayı Bülteni : Çocuklara para kavramını nasıl öğretebiliriz ?

Çocuklar doğdukları andan itibaren önemli birer tüketici olarak aileye katılır ve para kavramını oldukça küçük yaştan itibaren duymaya ve hayatlarında paranın etkisini hissetmeye başlarlar. İhtiyaçları olan şeyleri anne ve babalarının bazı kağıt parçaları karşılığında aldıklarını gördükçe paranın ne işe yaradığı, (...)