Mayıs Ayı Etkinlikleri

jeudi 23 mai 2013
par  jbid

DEV UĞUR BÖCEĞİMİZ

MSA’lar olarak uğur böcekleri hakkında çok şey öğrendik ve öğrendiklerimizi kullanarak etkinlikler yapıyoruz. Sınıfımız için üç boyutlu dev bir uğur böceği yapmaya karar verince iki yanını farklı boyayıp iki dev uğur böceğimiz olmasının daha eğlenceli olacağını farkettik. Gövdesini, başını ve sert kanatlarını kraft (...)

mercredi 22 mai 2013
par  azbiye, esray, gokce, tanya

Bir uğur böceği olsan nereye konmak isterdin ?

GSA
Mustafa Deniz KUDU : Uçurtmaya konardım. Uçmak isterdim.
Can YAĞLIKÇI : Yiğit’in evine konardım .Çünkü o’nu çok seviyorum.
Ayşenaz POLAT : Bir bebeğin koluna konmak isterdim .
Eylül Su BERBER : Bir çiçeğe ya da yaprağa konardım.
Eda GÜLŞEN : Bir çiçeğin üstüne konmak isterdim.
Ayşe KULLE : Dalın (...)

mercredi 22 mai 2013

LULU sınıfı olarak uğurböcekleri temamıza devam...

LULU sınıfı olarak uğurböcekleri temamıza devam ediyoruz.Bu hafta farklı bir teknikle uğurböceği etkinliğimizi yaptık.Öğretmenimizin önceden hazırladığı asetat kağıtlarını boş bir sayfaya yapıştırdıktan sonra,daha önceden öğrendiğimiz farklı renklerde,asetatın üzeri boş kalmayacak şekilde boyadık.Kulak çubuğu ile (...)