Nisan Ayı Etkinlikleri

lundi 6 mai 2013
par  jbid

ATATÜRK ARBORETUMU’NA YOLCULUK

25 Nisan günü MS’ler olarak Atatürk Arboretumu’na geziye gittik. İçeri girdiğimizde daha önce görmediğimiz ve isimlerini bilmediğimiz ağaçlarla karşılaştık. Onları birer birer ziyaret edip isimlerini ve nerelerde yetiştiklerini öğrendik. Orada bulunan yemyeşil göldeki ördeklere, kurbağalara ve kaplumbağalara (...)

vendredi 3 mai 2013
par  jbid

RENGARENK ROKETİM

MS’ler olarak uzaya göndermek için rengarenk roketler hazırladık. Önce evlerimizden getirdiğimiz pet şişelerimizi renk renk akrilik boyalarla boyadık. Sonra roketimizin kanatlarını, ucunu ve ateşini istediğimiz gibi süsledik. Roketin parçalarını da yapıştırdıktan sonra roketimiz uçmaya hazırdı. Şimdi geri (...)

vendredi 3 mai 2013
par  arşiv, azbiye, esray, gokce, tanya

TÜM DÜNYA ÇOCUKLARI İÇİN NE YAPMAK İSTERDİN ?

GSA
Alya Defne ÇOBAN : Herkese tek tek resim yapardım.
Eylül Su BERBER : Tüm çocuklara Atatürk yapardım.
Duru KAYA : Dünyanın her yerine gider onlara bir torba dolusu hediye verirdim.
Parin ÇALGICIYAN : Herkese hediye yapardım.
Eda GÜLŞEN : Onlara 23 Nisan’ı anlatırdım ve kutlamalarını isterdim.
Can (...)

jeudi 2 mai 2013

Uzay’a Yolculuk

MSA ve MSB Sınıfları ile birlikte ’UZAY’ temamızla ilgili olarak,proje çalışmamızı gerçekleştirdik.Öncelikle Astronotumuzu yapmak için bir arkadaşımızı seçtik,birlikte bedeninin etrafından kopyesini çizdik ve kestik.Daha sonra alüminyum folyoları küçük parçalar halinde ayırarak,Astronotumuz’un özel kıyafetini (...)