Mart Ayı Etkinlikleri

lundi 22 avril 2013
par  gamze

MİMİLER’İN KİRLİ VE TEMİZ ÇEVRE DRAMASI

Mimi sınıfı olarak bugün ’’ çevre kirliliği’’ hakkında soru cevap şeklinde sohbet ettik.Ancak öncesinde öğretmenimiz gerçekleştireceğimiz drama etkinliği için çok amaçlı salonu bizim için hazırlamıştı.Sohbet bitiminde çok amaçlı salona çıktık ve salonun çok kirli olduğunu gördük.Etrafta yere atılmış birçok çöp ile (...)

vendredi 5 avril 2013
par  tanya

Legolarla güzel şehrimiz İstanbuldan esintiler

Yaşadığımız şehir ile bağlantılı olarak bu kez legolarla tarih kokan İstanbulumuzdakı eserleri GSA GSB ve GSC siniflari beraber yaptık. Kız kulesi , Boğaziçi Köprüsü , Galata Kulesi , Topkapı Sarayı daha da fazlası var .İşte legolardan hayat bulan güzel İstanbulumuz (...)

vendredi 5 avril 2013
par  gokce

Neşeli Çiçekler

GSA ve GSC sınıfları bitkiler teması kapsamında bükme yapıştırma tekniğini kullanarak renkli kraponları yuvarlayarak çiçeklerimize boyut verdik. Birbirinden güzel görüntüler ortaya çıktı.

mercredi 3 avril 2013
par  jbid

Kapaktan Şirin Balıklar

MS’ler olarak biz temiz çevrenin önemini çok iyi öğrendik : canlıların kirli çevrede mutlu ve sağlıklı olamayacaklarını biliyoruz. Bunu vurgulamak için tertemiz ve masmavi denizde yüzen balıklar yaptık. Balıklarımızı kapaklarla ve üçgen fon kartonlarıyla hazırladıktan sonra yaşadıkları denizde neler olmasını (...)