Şubat Ayı Etkinlikleri

par  esray

SORUMLULUKLARIMI BİLİYORUM

GS-B GS-C sınıfları olarak sorumluluk konumuzun eşliğinde bir etkinlik yaptık.Öncelikle sorumlulugun ne anlama geldiğini kendi sorumluluklarımızın ve cevremize olan sorumluklarımızın neler olduğunu grup sohbeti yaparak konustuk.Ardından renkli fon kartonlarından hazırlanmış dairelerin içerisine evdeki (...)

par  azbiye

SAKSI’DAKİ RENKLİ ÇİÇEKLERİMİZ

MS-A ve MS-B sınıfları olarak ’’Bitkiler’’ konumuz doğrultusunda renkli çiçekler hazırladık.
Etkinliğimiz için önce un,tuz.su ve farklı renkte boyalar ile seramik hamuru hazırladık. Hazırlamış olduğumuz hamurdan kalıplar ile şekiller çıkardık.Bu şekillere sap takarak kestiğimiz yumurta kartonlarına yerleştirdik (...)

par  gamze

BEYAZ MENEKŞELERİMİZ

MS-A ve MS-B olarak fen ve doğa etkinliğimiz olan bitki dikimi çalışmamızı yaptık.İlk önce bitkiler hakkında soru cevap şeklinde sohbet ettik.Ardından da bitki dikiminde kullanacağımızı malzemelerimizi tanıdıktan sonra menekşemizi kavanozumuza dikerek çalışmamızı tamamladık.Şimdi çiçeğimizi gözlemleme (...)

mercredi 6 mars 2013
par  gokce

Küresel Isınma ve Kutuplardaki Penguenler

GSA - GSB - GSC "küresel ısınma" konumuz kapsamında çocuklarla küresel ısınmanın çevremize ne gibi zararlar vereceği hakkında sohbet ettik. Küresel ısınma nedir ? Peki biz bu konuda neler yapabiliriz hakkında kafamızda bazı fikirler oluşturduk .
Küresel ısınmayla ilgili ; =>Evinizdeki enerjiyi kontrol ettirin. (...)

mardi 5 mars 2013

PENGUENLERİMİZ

Penguenler konumuz ile ilgili çalışmalarımıza başladık.Sınıfımızdaki materyalleri inceleyip penguenler hakkında yeni bilgiler öğrendikten sonra sanat etkinliğimize geçtik.Penguenleri yaşadıkları yerde resmetmeye çalıştık.Buzulları yaparken pamuk ve yapıştırıcı kullandık.Çalışma sonunda resimlerimizi sınıfımızda (...)