Ocak Ayı Etkinlikleri

mardi 12 mars 2013
par  esray, gokce, tanya

enerji kaynakları

Enerji ve su tasarrufu kapsamında rüzgar değirmenleri etkinliğimiz
GSA GSB ve GSC sınıfları olarak bu hafta enerji ve su tasarrufu kapsamında elektrik enerjisi elde ettiğimiz rüzgar değirmenlerini yaptık . Öğretmenimiz bize enerji elde ettiğimiz kaynaklardan bahsetti görselleri gösterdi . Nasıl tasarruf (...)

vendredi 8 février 2013
par  arşiv, azbiye, esray, gokce, tanya

Bir şey icat etmek isteseydin ne yapardın ?

Bir şey icat etmek isteseydin ne yapardın ?
MSA
Ece Yaren SEFER : İçinde çok oyuncak olan bir ağaç yapardım, istediğim oyuncaklarla oynardım.
Deniz BEYAZ : Kendini hatırlatan bir tost makinası yapardım.
Selim DANKİ : Raylardan yükleri kaldıracak motorlu bir vinç icat etmek isterdim.
Defne ERDOĞAN : (...)

Barbapapa’nın Cupcake’leri

GSB sınıfında aile katılımlı etkinlikler kapsamında, öğrencimiz Mutlu Melis MEMİŞ’in annesi Ümran Hanım sınıfımızda bir mutfak etkinliği gerçekleştirdi. Çocuklarla birlikte harika cupcake’ler hazırladılar. Çocuklar cupcake’lerine şekerleme ve çikolatalarla yüzler yaptılar. Tabi cupcake’ler pişince afiyetle yedik. Bu (...)

par  esray