Aralık Ayı Etkinlikleri

jeudi 3 janvier 2013
par  esray

KARAGÖZ VE HACİVAT SAHNESİ

GS-A GS-B GS-C Sınıfları olarak sanat konumuzdan sahne sanatları dalında eskilerden günümüze uzanan karagöz ve hacivat sahnesini çocuklara tanıtdık ve bir sanat calişması yaptık. Önce karekterlerimizi gazlı boyayla sahnemizide sulu boya ile boyadık ardından kesdik.İkişerli gruplar halinde büyük mutlulukla (...)

jeudi 3 janvier 2013
par  azbiye

MİMİ’LERİN RENKLİ KAYIKLARI

MS-B Sınıfı öğrencilerimizden Nur Nihan ÇARIKÇI’nın anne ve babası okulumuza gelerek bizler ile bir etkinlik gerçekleştirdiler. Berfu hanım yanında getirmiş olduğu hikaye kitabını okuduktan sonra Talat bey katlama tekniğini kullanarak öğrencilerimize küçük renkli kayıklar yaptırdı. Kendilerine okulumuza gelerek (...)

HAVA DENEYİ

Lulu sınıfı ile birlikte ’hava deneyi yaptık’.Deneyimize grup sohbeti ile başladık.Boşlukta bulunan,bizim nefes alıp verdiğimiz,hareketsiz nesnelerin hareket etmesini sağlayan neydi ?Kendi aramızda bu soruların cevabını bulduk.Öğretmenimiz yapacağımız deneyle ilgili olarak mum,bardak,çakmak gibi materyalleri (...)

Pop Sınıfı’ndan ’’Christmas Crackers’’

Aile katılım etkinliklerimiz kapsamında, arkadaşımız Yasmin Rüstem’in annesi Serli Rüstem’i sınıfımızda ağırladık. Serli Hanım, noel ve yeni yıl yaklaşırken çocuklarımıza bir noel geleneği olan ’’christmas crackers’’ yaptırdı. Çocuklar, tuvalet kağıdı rulolarını renkli ve parlak folyolarla sardılar ve iki kenarından (...)

YILBAŞI SÜSLERİMİZ

Bu hafta sınıfımızda Dafne’nin annesi Merve Hanım’ı misafir ettik. Kendisi bizler için yılbaşı süsleri hazırlayacağımız bir etkinlik seçmişti. Önce kil hamurlarını merdaneyle açarak her birimize yardımcı oldu. Ardından getirdiği kalıpları kullanarak istediğimiz şekilleri çıkardık. Süslerimizi istediğimiz renklerde (...)