NDS mezunlar derneği

samedi 24 novembre 2012
par  gamze

MİMİLER’İN TELEVİZYONU

Bu hafta Mimi sınıfı olarak herkes kendi televizyonunu yaptı. Çocuklar gazetelerden beğendikleri resim ve yazıları kesip önceden hazırlanan renkli fon kartonlarına yapıştırdılar. Pipetleri kullanarak televizyonumuzun anteni yaptık daha sonra da su şişesi kapaklarından yararlanarak televizyonumuzun açma (...)

mercredi 21 novembre 2012
par  karolin

Notre Dame de Sion’lular Derneği

Notre Dame de Sion’lular Derneği 1987 yılında kurulmuştur, halen 19’u erkek olmak üzere 1303 üyesi vardır.
Derneğin amacı, tüm mezunlar arasında etkin bir iletişim ağı kurmak, eski ve yeni kuşakları birbirleriyle tanıştırıp kaynaştırmak, ortak kültürü NDS’lilik bilincini yaşatmak, bu doğrultuda çeşitli (...)

jeudi 15 novembre 2012
par  karolin

NDS Mezunlar Derneği Lokali