Kasım Ayı Etkinlikleri

mercredi 12 décembre 2012

Alo ?!

Bu hafta, iletişim konusu kapsamında MSA ve MSB’ler olarak çok değişik bir iletişim şekli denedik. Her an annelerimizin babalarımızın ellerinde gördüğümüz karmaşık cep telefonlarını aslında çok sade ve basit materyallerle de oluşturabileceğimizi görmüş olduk. Bir metre uzunluğunda misina ve iki adet plastik (...)

mercredi 12 décembre 2012

Lulu’ler kadar minik kekler !

Aile katılımı etkinlikler kapsamında öğrencimiz Ege Öztoros’un annesi Özden Hanım’la beraber, minik ve çukulata parçalı kekler yaptık ! Öncelikle yağı, unu, yumurtayı ve çukulata parçalarını hep beraber iyice karıştırdık, sonra minik minik kalıplara, karışımı dikkatlice koyduk. Son olarak kalıplarımızı fırına (...)

mercredi 5 décembre 2012

RENKLİ MAGNETLER

Aile katılımlı etkinlikler kapsamında arkadaşımız Rüya’nın annesi ve babası bizimle birlikte, farklı şekillerde minik magnetler yaptırdı. Herbirimiz istediğimiz şekli seçtik. Hazırlamış olduğumuz boyalarla renk renk boyamaya başladık. İstediğimiz boyalarla renklendirdik sonra simlerle süsledik. Özlem Hanım (...)

mercredi 5 décembre 2012
par  tanya

Duygularımız etkinliği

Duygularımız konusu ile bağlantılı olarak elimizde buluna hazır portre şablonlarını renklendirdik. Renklendirme aşamasından sonra mutlu, üzgün, kızgın ifadelerini keserek boyadığımız portrelere ekledik.

mardi 4 décembre 2012
par  esray

ÇEKİRDEK AİLE

Haftanın son aile katılım etkinliğini Defne Olgunlar’ın annesi Özlem Hanım ile yaptık. Defne ve Özlem Hanım, birlikte bizlere çekirdek aile konusu ile ilgili bir sunum hazırlamışlar.
Öncelikle hep birlikte ailelerimizden bahsettik. Ardından ailenin tanımı çekirdek ailenin kimlerden oluştuğunu anlatıldı. (...)