Ekim Ayı Etkinlikleri

mercredi 7 novembre 2012

Meyve Salatamız

Pop sınıfı olarak, mutfak etkinliklerimiz kapsamında meyve salatası yaptık. Evden getirilen meyveleri kesip doğradık, hazırladığımız meyveleri büyük bir kaba aktarıp, karıştırdığımız meyve salatasını afiyetle ve sağlıkla yedik.

jeudi 1er novembre 2012
par  tanya

İSKELET SİSTEMİMİZ

GSA ve GSB sınıfları olarak sanat etkinliğimizde iskelet sistemimizi oluşturduk.
Kulak temizleme çubuklarının yardımı ile tüm iskelet sistemimizi eğlenceli şekilde yaptık. Önce başımızı oluşturduk, sonra iskeletimizi yani kemiklerimizi, kollar ve bacaklarımızı kulak çubukları ile birleştirerek tamamladık. (...)

mercredi 31 octobre 2012

Cumhuriyet Bayramı Töreni

Salı günü, anaokulumuzda bütün sınıfların katılımıyla çok amaçlı salonumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni gerçekleştirdik. Önce saygı duruşunda bulunduk ve İstiklal Marşı’nı okuduk. Ardından Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili sinevizyon gösterimini izledik. Okul müdürümüzün konuşmasını dinledik. Sonra MS sınıfları (...)

mercredi 31 octobre 2012
par  azbiye

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUZ

NDS Anaokulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenimizi büyük bir coşku ile kutladık. Törenimize sırasıyla ; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladık. Ardından Atatürk ve Cumhuriyet isimli Sinevizyon gösterisini izledik. Okul müdürümüzün konuşmasını dinledik.
MS-A Sınıfı Öğrencilerimizden ’29 (...)

mardi 30 octobre 2012

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Elmer sınıfı olarak bayram tatili sonrası kutlayacağımız Cumhuriyet bayramı ile ilgili sohbet ettikten sonra bayraklarla ve Atatürk resimleriyle sınıfımızı süsledik.Birbirimizden yardım alarak camlarımızı,sınıfımızın kapısını ve tahtamızı süsledik.Bayramda söyleyeceğimiz şarkımızı da tekrar ederek keyifli vakit (...)